середа, 26 травня 2021 р.

Навчання на свіжому повітрі

Нарешті весна і майданчик відкрито!
Завдяки плідній співпраці дирекції школи, менеджерів проекту та батьківського комітету учні нашої школи отримали можливість  навчатися на свіжому повітрі. Безсумнівно, поява навчальної площадки на відкритому повітрі дуже важлива як для дітей, так і для вчителів, адже під час поширення вірусної інфекції covid 19 безпечніше як найменше часу проводити в приміщенні.

На урочистому відкритті панував радісний настрій.








Одразу ж після урочистого перерізання червоної стрічки на майданчику розпочався перший урок навчального тренінгу, де учні вчилися мобільній грамотності. Отримані знання вони зможуть передати своїм родичам старшого віку, щоб вони вміли скористатися з електронними послугами та сервісами,онлайн оплатити комунальні послуги , замовити квитки, знайти ліки в аптеках, робити безпечні покупки та інше.

Вивчення мобільної грамотності допоможе навчитися користуватися сучасними мобільними телефонами і відчути переваги нових технологій. 
Учні отримуючи знання та навички в Освітньому сквері зможуть донести інформацію своїм дорослим родичам. Для старшого покоління це можливість для розширення кола спілкування, саморозвитку та обміну досвідом. Тематика цього проекту-це, перш за все, нові знання та досвід як для дітей, так і для старших, яких навчатимуть діти. Проект триватиме, поки будуть охочі навчатися, тому всіх з радістю запрошуємо приєднатися до навчання з допомогою учнів 5-9 класів, які навчаться навчати своїх рідних користуватися гаджетами.



Немає коментарів: