вівторок, 25 травня 2021 р.

Клас просто неба

Скільки радості, добра і світла можна було зустріти в очах наших учнів, які прийшли на урочисте відкриття нового майданчика "Клас просто неба", який вдало розташувався на шкільному парку "Освітньому сквері", що стало приємним подарунком для наших учнів. Тепер цей майданчик стане осередком їх дозвілля на свіжому повітрі, якого так не вистачає у нашій школі. 
Заходи і уроки, які проводяться на майданчику сприяють обміну навичками для побудови відносин на засадах рівності та рівних можливостей незалежно від ентонаціональних, релігійних, мовних чи будь-яких інших принадлежностей, забезпечення поваги, толерантного ставлення один до одного, вміння вести безконфліктний діалог, покращення соціально-психологічного клімату. А заняття на свіжому повітрі сприяють профілактиці та подолання епідеміологічної ситуації, що склалася.


Ми повинні піклуватися про підростаюче покоління тому це важливо, щоб під час поширення інфекції ковід 19 діти змогли під відкритим небом на свіжому повітрі активно розвиватися спілкуватися і набувати нові знання і нехай навчальні дні приносять радість, і будуть цікавими і насиченими у пошуку творіння і звершень.

Немає коментарів: